چسب های کاشی کی پلاس

چسب کاشی، یکی از پرکاربردترین محصولات پودری کی پلاس است. چسب های کاشی کی پلاس در 2 مدل با مشخصات منحصر بفرد تولید و عرضه می شود. پیشنهاد می شود جهت آشنایی با کاربرد و مزایا انواع چسب کاشی کی پلاس، با ما همراه باشید.

کاربرد چسب های کاشی کی پلاس

جهت اجرای کاشی و سرامیک بر روی دیوارهای بنایی و همچنین دیوارهای خشک، از چسب کاشی استفاده می شود. چسب های کاشی کی پلاس در رده های مقاومتی مختلفی تولید شده و نوع آن براساس کاربرد، جنس، وزن و ابعاد قطعات مورد استفاده، انتخاب می شود. در ادامه به طور مختصر به معرفی و بررسی ویژگی های هر یک از آن ها می پردازیم.

چسب سرامیک پرسلان (TA Flex)​

چسب سرامیک پرسلان (TA Flex)

این مدل که بر پایه سیمان است، با داشتن سنگدانه های معدنی و افزودنی های ویژه، ملات مناسبی برای چسباندن انواع سرامیک، کاشی و موزایک فراهم می کند. چسب های کاشی پرسلان در موارد زیر قابل اجرا است:

  • بر روی صفحات روکش دار گچی
  • فضاهای خارجی و داخلی، دیوار و کف
  • کف هایی با سیستم گرمایشی
  • دیوارهای اندود کاری شده
  • جهت اجرای کاشی کاری استخر
  • کف های پر رفت و آمد
چسب کاشی و سرامیک (TA Plus)​​

چسب کاشی و سرامیک (TA Plus)​

چسب های کاشی و سرامیک (TA Plus)، خصوصیاتی مشابه با مدل TA FLEX دارد. این مدل نیز بر پایه سیمان بوده و تشکیل شده از سنگدانه های معدنی و افزودنی های ویژه می باشد. چسب TA Plus، ملات مناسبی برای چسباندن انواع کاشی و سرامیک ایجاد می کند و قابل اجرا بر روی موارد زیر است:

  • صفحات روکش دار گچیش
  • دیوارهای اندود کاری شده
  • کف های پر رفت و آمد

نکات ضروری در چسباندن کاشی و سرامیک با چسب های کی پلاس

کنترل سطح زیر کار: سطح زیر کار باید مسطح، بادوام، خشک، بدون هرگونه یخ زدگی، روغن و قطعات سست باشد. در ادامه به صورت مرحله ای، تمامی موارد لازم برای ایجاد و کنترل یک زیرسازی صحیح را بیان می کنیم.

کنترل بصری: عواملی مانند ترک های واضح، مواد خارجی چسبنده، گرد و غبار، قطعات سست، آلودگی و موادی از این قبیل، موجب چسبندگی نامطلوب ملات می شود. از این رو، باید قسمت های آلوده و سست به طور کامل تمیز شود.

خراش و لک: برای اینکه بتوانید به دوام سطح پی ببرید، با یک جسم نوک تیز خراشی در سطح زیر کار ایجاد کرده و با دست روی آن را پاک کنید؛ در صورتیکه سطح فرو ریخت، نشان دهنده ناپایداری سطح زیر کار است.

نوارچسب: استفاده از نوار چسب، مناسب دیوارهایی است که سابقه رنگ آمیزی داشته باشند. جهت کنترل سطح، یک نوار چسب قوی را روی سطح بچسبانید و محکم فشار دهید؛ اگر موقع کندن چسب، رنگ به همراه آن جدا نشد، این بدان معناست که رنگ استفاده شده، کاملا پایدار است.

آزمون قطرات آب: در سطوحی که با مصالح بنایی کار شده، میزان جذب آب سطح زیر کار باید کنترل شود. اگر سطح زیر کار خیس شود و قطرات آب بر روی سطح بقای بمانند، این بدان معناست که سطح جاذب نیست؛ اما اگر به آرامی یا به سرعت جذب شود، نشان دهنده شدت جاذب بودن سطح است. به طور کلی باید بگوییم با توجه به میزان جاذب بودن سطح زیر کار، باید از پرایمر مناسب استفاده کنید.

سطوحی که به سطح دست رنگ پس می دهند: چنین سطوحی، ابتدا باید به طور کامل تمیز شوند و سپس با پرایمر آماده‌سازی شوند.

نحوه استفاده از چسب کاشی

جهت اطلاع از روش های صحیح ماله کشی چسب کاشی، پیشنهاد می کنیم ویدیو مقابل را مشاهده کنید.

جمع بندی

در این نوشته سعی نمودیم به معرفی انواع چسب های کاشی کی پلاس بپردازیم. کی پلاس به عنوان بزرگترین و معتبرترین تولیدکننده سیستم های ساخت و ساز خشک در ایران، همواره در تلاش بوده با کیفیت ترین محصولات را تولید و عرضه نماید. لازم به ذکر است، این مجموعه علاوه بر محصولات پودری، تولیدکننده محصولات درای وال نیز می باشد. در پایان پیشنهاد می کنیم، جهت کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه کاشی کاری دیوار، کف و سایر جزئیات فنی چسب های کاشی کی پلاس، به کاتالوگ دستور العمل کاشی کاری مراجعه کنید.