سقف کاذب کی پلاس
سقف کاذب، یکی از ساختارهای سیستم های ساخت و ساز خشک است که به عنوان سقف ثانویه در زیر سقف اصلی قرار می گیرد. این سقف ها به دو نوع یکپارچه و مشبک تقسیم میگردند. پیشنهاد می شود جهت آشنایی بیشتر با مزایا، انواع، نحوه نصب و نمونه پروژه های اجرا شده با سقف کاذب کی پلاس، با ما همراه باشید.
سقف کاذب چیست؟
سقف های کاذب، جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب غیر استاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ می باشند. این ساختار که به عنوان سقف ثانویه در ساختمان ها پیاده سازی می شود، می تواند زیبایی محیط را دو چندان کند. جهت دستیابی به اطلاعات فنی در این خصوص این ساختار، کاتالوگ سقف کاذب را مطالعه فرمایید.
مزایای سقف کاذب کی پلاس
زیباسازی محیط: استفاده از این ساختار در محیط هایی که سقف اصلی، ظاهری خسته کننده و ساده یا قدیمی و فرسوده داشته باشد، بسیار مناسب است. با اجرای سقف کاذب، علاوه بر ایجاد نورپردازی مخفی، می توان انواع تاسیسات را که در زیر سقف اصلی قرار دارد، پنهان کرد.
انعطاف پذیری بالا: این ساختار از نظر معماری بسیار منعطف بوده و در ساخت سقف های معلق تزیینی (دکوراتیو) کاربرد دارد. سقف های کاذب قابلیت اجرای انواع قوس، شکست ها و طرح های تزئینی مانند قوس و آرک را دارا می باشند.
سرعت اجرایی بالا: اجرای سریع و آسان زیرسازی و پنل گذاری، باعث بالا رفتن سرعت اجرای سقف کاذب می شود.
حمل و نقل مقرون به صرفه: محصولات و مصالح ساختارهای درای وال، بسیار سبک و کم حجم می باشند؛ بنابراین این امر موجب کاهش هزینه های حمل و نقل می شود.
دستیابی به مشخصات فنی مورد نیاز طراح: به طور کلی ساختارهای سیستم های درای وال کی پلاس با توجه به خصوصیات عملکردی متنوع همچون صوتی و حرارتی و غیره، این امکان را به طراحان می دهند تا بتوانند اصولی ترین و بهترین سیستم ها را در طراح های خود پیاده سازی کنند.
مقاومت در برابر زلزله: به دلیل سبکی و بهره گیری از اتصالات استاندارد و محکم، این ساختارها مقاومت بسیار مناسبی در برابر زلزله دارند.
قابلیت ترمیم، تعویض و تعمیر: اجزای مختلف این ساختار (مانند صفحات و پنلها) را می توان به راحتی تعویض و تعمیر نمود.
دقت بالا در اجرا: به دلیل روش اجرایی آسان و استاندارد، خطاهای اجرایی و هزینه های ناشی از آن کاهش یافته و عملیات اجرایی با صرفه جویی در مصالح، نیروی انسانی و زمان همراه است.
انواع سقف کاذب کی پلاس
به طور کلی، سقف های کاذب کی پلاس به انواع یکپارچه و مشبک تقسیم بندی می شود. هریک از این سقف ها، ویژگی های منحصربفردی داشته که در ادامه با آن آشنا می شوید.
سقف کاذب یکپارچه
ساده ترین نوع این ساختار، سقف های کاذب یکپارچه هستند. سقف های کاذب یکپارچه بسیار سبک وزن بوده و با توجه به استانداردهایی که دارند، جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب سنگنین و غیراستاندارد می باشند. این ساختار شامل زيرسازی سبک فولادی معلق ساخته شـده با مقاطع U، L و C بوده و صفحات روکشدار گچی در يک يا دو لایه، به وسيله پيـچ مخصوص بر روي آنها نصب می شوند.
سقف های کاذب یکپارچه کی پلاس، قابليت اجرای رنگ و پوشش های ديگر بلافاصله پس از خشک شدن بتونه را خواهد داشت. فضای خالی پشت سقف کاذب، امکان عبور و دسترسی به تأسيسات الکتريکی و مکانيکی را فراهم نموده و استفاده از انواع عايق های حرارتی و صوتی را ميسر می سازد.سقفکاذب یکپارچه کی پلاس دارای انواع زیر است:
- سقف کاذب با سازهگذاری دو طرفه D112a.ir
- سقف کاذب یکپارچه با سازه گذاری یک طرفه D112b.ir
- سقف کاذب خود ایستای D131.ir
- سقف زیر سقف یکپارچه
- سقف زیر سقف خود ایستا
سقف کاذب مشبک
این نوع سقف، از تايل های سقفی و شبکه سازه های سپری (T شکل) تشکيل می شود. شبکه مذکور بـه وسيله آويزهای قابل تنظيم، بـه سقف اصلی متصل شده و تایل ها به صورت وزنی درون آن قرار می گيرند. فضای خالی پشت سقف کاذب، امکان استفاده از لایه عايق را فراهم نمـوده و بدين ترتيب می توان به مشخصات عملکردی، نظير جذب صوت بالا دست يافت. همچنین در صورت بهره گیری از پنل های گچی آکوستیک در این ساختار، می توان شرایط آکوستیکی فضا را تنظیم نمود.
تایل های موجود در سقف کاذب مشبک، نیاز به عملیات رنگ آمیزی ندارند. مزایای فراوان سقف های کاذب مشبک (به خصوص سرعت اجرا و میزان جذب صوت آن) باعث گسترش استفاده از آن در فضاهای اداری، تجاری، درمانی و آموزشی شده است. ايـن نوع سقف را میتوان به تنهايی يا در ترکيب با سقف کاذب يکپارچه اجرا نمود.
قیمت سقف کاذب
نوع سقف، اصلی ترین عامل در تعیین هزینه اجرایی سقف کاذب است. همانطور که گفتیم، سقف های کاذب کی پلاس به دو دسته یکپارچه و مشبک تقسیم بندی می شوند؛ سازندگان با توجه به طراحی ساختمان، می توانند از این دو مدل به صورت ترکیبی یا جداگانه استفاده کنند. لازم به ذکر است، هرچه پیاده سازی طرح مورد نظر دشوارتر و دارای جزئیات بیشتری باشد، هزینه نصب و اجرا افزایش می یابد.
مجموعه کی پلاس به عنوان بزرگترین تولید کننده سیستم های ساخت و ساز خشک در ایران، همواره در تلاش بوده باکیفیت ترین محصولات و ساختارها را ارائه نماید. این مجموعه با راه اندازی در سراسر کشور، سعی در گسترش خدمت رسانی به شما عزیزان را دارد.
اجزای سقف کاذب چیست؟
محصولاتی که اجزای سقف کاذب کی پلاس را تشکیل می دهند با استانداردهای فنی و کیفی لازم تولید می شوند. با انتخاب هر محصول می توانید معرفی و توضیحات بیشتر آن را بررسی کنید.
- تایل گچی ساده
- تایل گچی آکوستیک
- تایل گچی طرح دار
- گچی ساده – RG
- مقاوم در برابر رطوبت – MR
- مقاوم در برابر حریق – FR
- مقاوم در برابر حریق و رطوبت – FM
- سازه زیر سازی سقفی
- سازه تراز سقف یکپارچه
- سازه محافظ گوشه (Corner bead)
- سازه محافظ لبه (J-bead)
- سازه درز انقطاع
- نبشی تراز سقف مشبک
- پیچ های اتصال پنل به سازه (TN-TB)
- پیچ های اتصال سازه به سازه (LN-LB)
- پیچ اتصال سازه به ساختار خشک (FN)
- پیچ اتصال پنل مقاوم در برابر ضربه به سازه (TN)
- پیچ و رولپلاک
- مهار چکشی
- مهارهای ویژه اعضای توخالی
سازه های سپری
- سـازه T3600
- سـازه T1200
- سـازه T600
اتصالات فلزی
- براکت (اتصال مستقیم)
- قطعه اتصال طولی
- قطعه اتصال کامل
- قطعه اتصال نیمه
- نوار درزگیر
- نوار جداکننده (Trenn-fix)
- سازه (یا نوار) محافظ گوشه (Corner bead)
- نوار عایق
آویزها
- آویز سیمی
- آویز UH36
- عامل اتصال HT90
- آویز نانیوس
- چسب کاشی و سرامیک (TA Plus)
- چسب کاشی و سرامیک (TA One)
- چسب کاشی پرسلان (TA Flex)
- پرایمر زیر رنگ (Tiefengrund)
- بتونه درزگیر
- ماستیک
گیره تایل
برای ثابت نگه داشتن تایل ها در داخل شبکه استفاده می شود و تایل ها در مواقع تکان های شدید زلزله و وزش و كوران بادهای شدید در جای خود ثابت می مانند.
نصب انواع سقف کاذب
همانطور پیش تر به آن اشاره کردیم، سقف های کاذب کی پلاس به دو دسته مشبک و یکپارچه تقسیم بندی می شود. به صورت کلی سقف های یکپارچه دارای یک زیرسازی فلزی از نوع گالوانیزه هستند و صفحات پنل توسط پیچ بر روی آنها نصب می گردد؛ اما سقف های مشبک دارای یک زیرسازی فلزی متعامد، مدولار و با مقاطع T شکل بوده و صفحات تایل ها به صورت ثقلی درون شبکه قرار می گیرند.
پیشنهاد میشود جهت اطلاع از ابزار مورد نیاز و نحوه اجرای سقف کاذب، ویدیو آموزشی سقف های کاذب را مشاهده نمایید. لازم به ذکر است اجرا اصولی این ساختار باید توسط نصاب سقف کاذب انجام شود و نیازمند تخصص کافی است.
کی پلاس به عنوان بزرگترین مجموعه تولیدکننده سیستم های ساخت و ساز خشک در ایران، همواره در تلاش بوده تا با ارائه بهترین و باکیفیت ترین خدمات، رضایت متقاضیان عزیز را جلب نماید. هتل امیران، بیمارستان نیکان، هتل درویشی، شهر سلامت اصفهان، هتل بوتانیک، برج عطار و هتل کوثر از جمله نمونه پروژه های اجرا شده با سقف کاذب کی پلاس است.
سامانه خدمات و نصب و اجرا سقف کاذب کی پلاس
کی پلاس به صورت دوره ای اقدام به آموزش نصابین مجرب می نماید و در سامانه خدمات کی پلاس برای هموطنانی که قصد استفاده از سیستم های ساخت و ساز خشک نظیر سقف کاذب را دارند، این امکان را فراهم کرده است تا بتوانند به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنند و از خدمات باکیفیت و محصولات اصلی کی پلاس برای اجرای پروژه بهره مند شوند. آشنایی با سامانه خدمات >>
موقعیت های استفاده از سقف کاذب
کی پلاس برای آشنایی بیشتر مخاطبان با موقعیت های استفاده از سقف کاذب نرم افزار آنلاین خانه مجازی کی پلاس را منتشر کرده است. در این نرم افزار آنلاین می توانید به عنوان نمونه یک پروژه مسکونی را که در آن به خوبی موقعیت های کاربرد محصولات و ساختار های کی پلاس به تصویر درآمده بررسی کنید تا شناخت مناسبی کاربرد هر سیستم در محیط های مختلف بدست آورید.